GiCa Paardenstallen

binnenstal-gico.jpg

Met meer dan 25 jaar ervaring is GiCa paardenstallen een begrip in stallenbouw voor de paardenliefhebbers.
Een goede huisvesting voor uw paard of pony is nu éénmaal zeer belangrijk voor dit edel dier. Het zorgt ervoor dat het paard zich gezond en gelukkig voelt.
Wij leveren u alles wat u nodig heeft voor de juiste huisvesting van uw paarden. Ondermeer binnenboxen , buitenstallen , staldeuren, en alle staalwerk.

Renovatie of vernieuwing van een bestaande paardenstal doen wij eveneens. Door het werken met duurzame kunststofpanelen  ben u voorzien voor het leven.

 

Ons jarenlange vakmanschap

kenmerkt zich door :

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Stabiliteit
  • duurzaamheid

 

Zeer mooie degelijke en stevige stallen. Opgebouwd uit stalen kaders met de kokers en u-profielen met een wanddikte van 3mm. Als wand vulling 3verschillen de soorten planchetten. Kunststof planchetten deze rotten nooit en er is geen onderhoud aan nodig. Dan de bamboe plank, deze is vervaardig van bamboe vezels die dan worden samen geperst tot een zeer mooie en stevige stalplank, deze rotten ook nooit. Dan ook nog de grenen stalplank die geïmpregneerd is onder hoge druk voor een langere levens duur. Als dak geisolerde platen ( sanwich platen ) met boven en onder een stalen plaat. De stallen worden zeer degelijk afgewerkt. Het is mogelijk dat de stallen in bouwpakket worden geleverd of dat je ze plaatst met mijn assistentie. Het is ook mogelijk dat ik de stal bij u kom plaatsen. Maatwerk is mijn handelsmerk. De planchetten zijn ook apart verkrijgbaar.

Een veilige stal voor uw paarden